KOK holder midlertidig stengt

Kjære gjester!

 

Etter tiltak fra myndighetene stenger KOK for alle gjester. På bakgrunn av folkehelseinstituttets anbefalinger, gjør vi løpende vurdering på når vi kan åpne igjen. Sikkerhet og helse er viktig for oss. Dette er et avgjørende tiltak for å unngå smittespredning og vi ønsker at våre gjester skal være så trygge som mulig. 

 

Vi vet at mange av dere har booket og gledet dere til KOK-besøk i tiden fremover. Vi kan forsikre dere om at vi kommer til å flytte alle bookinger som nå må avlyses på grunn av situasjonen.

 

Har du allerede en ny dato i tankene flytter vi bookingen for deg omgående 👉 send en epost til post@kokoslo.no. Vil du avvente til verden virker mer forutsigbar, tar du bare kontakt når det passer deg 🤗 Vi hjelper deg så fort vi kan, men ber om forståelse for at trykket er stort for øyeblikket.

 

Våre badstubåter har blitt møteplasser hvor både lokale og tilreisende kommer for å nyte kokvarm badstue, gode samtaler og forfriskende bad. Det skal vi gjøre alt vi kan for å fortsette å være, også når dette er over, men vi trenger deres støtte 💙 

Hvert bidrag hjelper oss til å holde skuta flytende, slik at vi kan fortsette med å tilby Oslo en annerledes og velfortjent opplevelse sammen med det fantastiske crewet på KOK. På bidra.no kan du enten kjøpe et gavekort eller bare gi din støtte. Alle monner drar!

Vi er overveldet av alle bidrag og all støtte, fine kommentarer og lykkeønskninger! Det betyr uendelig mye for oss. Tusen takk alle sammen!

 

💙lig hilsen 

Team KOK

Åpningstider

Kontakt

KOK skaper badeglede! På våre flytende badstuer kan du nyte den revitaliserende kombinasjonen av dampende sauna og forfriskende fjordbad hele året.

Alle dager 08.00 - 22.00

*kun forhåndsbooking

Om oss

Jobbe i KOK?

KOK-virksomhet

post (at) kokoslo.no

media (at) kokoslo.no

(+47) 934 00 522

*kommersiell bruk eller presse må ha skriftlig avtale. Les mer.

Pressebilder

Bli KOK-venn!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

© 2017-2020 KOK AS